Buiten training vanaf 29 maart

09-03-2021

Trainingen vanaf 29 maart

Vanaf maandag 29 maart gaan we, met uitzondering van de seniorenteams, weer buiten trainen op de velden van de Willem van Oranje school in Zoomwijck.

Er is gekozen voor 29 maart als startdatum omdat het weekend daarvoor de zomertijd ingaat, dus dan is het langer licht.

Verder moeten we, behalve met de invallende duisternis, voorlopig ook nog rekening houden met de avondklok, dus kunnen er na 20.15 uur geen groepen meer trainen. Bovendien duren, zoals jullie in het schema hierna zullen zien, de trainingen ook maar één (1) uur en wordt er soms ook op 2 velden tegelijk getraind.

Regels en afspraken

De trainer/coach van de groep die als eerste traint die dag, moet de sleutel op komen halen bij Henk van der Schoor, Prins Bernhardstraat 92, Oud-Beijerland. Direct na afloop van de laatste training van de dag moet de sleutel daar ook weer worden teruggebracht (bij afwezigheid s.v.p. de sleutel door de brievenbus). Houd je hieraan, want anders kan er de volgende dag niet getraind worden!

Houd tenminste 1,5 meter afstand van elkaar als je niet in het veld staat om te trainen of te spelen. Coaches/trainers houden ook afstand.

Informeer uw kinderen omtrent de veiligheids- en hygiënevoorschriften. Informeer hen dat zij te allen tijde de instructies van de begeleiding en overige vrijwilligers moeten opvolgen.

Ouders mogen niet bij de training aanwezig zijn, tenzij zij een taak hebben.

Hieronder het schema